Področja čiščenja

Čiščenje poslovnih prostorov
Dnevno skrbimo za čistočo vaših poslovnih prostorov. Za vsako stranko posebej pripravimo plan čiščenja, ki nam je vsem skupaj smernica za pravilno počiščen prostor ter pripomoček za lažji nadzor opravljenega dela.

Čiščenje trgovskih centrov, garaž in skladišč
V lasti imamo številne čistilne stroje, ki nam omogočajo čiščenje večjih kompleksov, kot so naprimer trgovski centri, garaže in skladišča.

Čiščenje vrtcev in šol
Te prostore čistimo izključno z bio green čistili oziroma s čistili prijaznimi do zdravja in okolja. Pri čiščenju zaupamo čistilom BIO-GREEN professional blagovne znamke Unira.

Čiščenje zasebnih prostorov in urejanje okolice
Poskrbimo, da bodo vaši skupni prostori čisti in redno vzdrževani, saj se zavedamo, da so le ti podaljšek vaših bivalnih prostorov. Okolico uredimo, pokosimo travo in obrežemo živo mejo.

Čiščenje prostorov namenjenim rekreaciji in športu
To so prostori, katerim namenimo dodatno pozornost, saj se zavedamo, da je sprostitev še toliko boljša v urejenih in čistih prostorih.

Čiščenje po novogradnjah in adaptacijah
Zavedamo se, da morajo biti novogradnje ob prevzemu brezhibno čiste, zato pridom uporabljamo naše znanje v kombinaciji s kakovostnimi čistili, tako da je brezhibnost zagotovljena.


Vaše povpraševanje lahko oddate tukaj.